Samarbeid med Right vaktmestertjenester

Tre ansatte i Right Vaktmestertjenester foran profilert varebil
 

Unik kundefordel: Gratis tilsyn og rens av takrenner vår og høst

Tilsyn og rens av takrenner er viktige skadeforebyggende tiltak som ofte overses. Dette kan føre til kostbare vannskader, som sjelden dekkes av forsikringer. For å motvirke dette, vil alle sameier og borettslag forvaltet av Solibo nyte godt av gratis tilsyn og rens av takrenner både vår og høst, inkludert i vaktmesteravtalen med Right Bygg og Vaktmestertjenester.

Samle vaktmester og renhold på ett sted

Som en godkjent renholdsbedrift tilbyr Right Bygg og Vaktmestertjenester kombinerte løsninger for både vaktmestertjenester og profesjonelt renhold. Alle renholdere følger tariffavtaler, og sikrer høy standard på arbeidet som utføres.

Dekker østfold, Oslo og store deler av Akershus

Selskapet betjener et bredt område, inkludert Østfoldbyene Fredrikstad, Sarpsborg og Moss, forbi Vestby og ellers hele Stor-Oslo. Dette brede dekningsområdet sikrer at mange kunder kan dra nytte av våre tjenester.

Om Right Bygg og Vaktmestertjenester

Right Bygg og Vaktmestertjenester tilbyr en rekke tjenester, fra vaktmesterarbeid og renhold til gressklipping og snøbrøyting. I tillegg har de et bredt spekter av faglærte innenfor andre områder, som eksempelvis snekker- og malerarbeid. Med et team av faglærte arbeidere, er høy kvalitet på alle leverte tjenester i fokus. Selskapet jobber også kontinuerlig med å forbedre sine kvalifikasjoner og fagkunnskap, med planer om sentral godkjenning og kurs i ventilasjon, brannvern og fjernvarme. Disse tiltakene er designet for å sikre at tjenestene alltid oppfyller høyeste standarder, til det beste for styrene og beboerne vi tjener.

Tips: Sett opp rutinene i vaktmesteravtalen i årshjulet i Solibo Home

Når avtale er inngått med ny vaktmester, kan dere sette opp rutinene dere har avtalt i årshjulet i Solibo Home. Her kan dere registrere at takrenner skal kontrolleres halvårlig, at utekranen skal stenges årlig i september osv. Da blir det enkelt for styre å følge opp leveransen og vite når vaktmester utfører de ulike oppgavene.

 

Ta kontakt med Robin Berg, daglig leder, på 92 44 02 84 eller robin@rightgruppen.no.

Se Right Bygg & Vaktmestertjenester sin hjemmeside her.

Opplys om Soliboavtalen for å få tilsyn og rens av takrenner inkludert i avtalen.

Neste
Neste

Vi lanserer HMS-system og årshjul i Solibo Home